SBR način čiščenja s pomočjo podtlaka: komplet je sestavljen iz dvo-prekatnega rezervoarja, kompresorja, 4 magnetnih ventilov, kompresorja in računalniškega krmilnika. Kompletna elektronika je postavljena v objektu (garaža, klet, kurilnica,…) do rezervoarja pa se položijo štiri gumijaste cevi (po njih se pretaka zrak iz kompresorja). V samem rezervoarju je dograjen sistem cevi za uporabo podtlaka, zato v njem ni nobenih elektronskih delov.

Klaro      Klaro 2

DELOVANJE :

Mala čistilna naprava Klaro se odpoveduje vgradnji elektro tehnike v rezervoar. Vse postopke transportiranja vode opravi kompresor zraka za posamezne postopke črpanja. Kopresor zraka se odlikuje po dolgi življenski dobi in popolnoma mirnem delovanju. Voda, ki odteka se očisti v v 5 ciklih, v času 6 ur. Cikle lahko s pomočjo avtomatskega vzdrževalnega delovanja individualno prilagodite naraščanju učinkovitosti čiščenja.

SBR sistem za ravnanje z odpadno vodo Klaro ne potrebuje za delovanje elektricnih naprav, vgrajenih v rezervoar. Zračni kompresor, ki je vgrajen v nadzor sistema Klaro, opravlja vse postopke za delovanje. Distribucija zraka za posamezne faze delovanja se opravi v nadzorni omari. Zračni kompresor je zelo vzdržljiv in tih.

Kompaktna omara z nadzorno enotosistema in zračnim kompresorjem ter ventilsko enoto je nameščena v prostoru in ne zahteva veliko vzdrževanja. Prikazovalnik LCD prikazuje delovne ure posameznih naprav. Na odpoved napajanja opozori vizualni in zvočni alarm. Vse komponente, ki so nameščene v stikalni omarici, so razporejene tako, da jih je preprosto zamenjati. Ta modularna oblika prihrani veliko časa in denarja pri vzdrževanju in popravilih.

Tlačne cevi za zrak do rezervoarja in ustrezni priklopi na nadzorni omari so označeni z barvami. Tako se prepreči napake pri namestitvi. Napravo lahko s spreminjanjem ciklicnega časa prilagodite na spremenjene pogoje.0000007

VELIKOSTI :

  • 2-5PE        3750L
  • 4-6PE        4800L
  • 6-8PE        6500L
  • 8-10PE     2x3750L
  • 10-12PE   2x4800L
  • 12-18PE   2x6500L

 


download-PDF


SORODNI IZDELKI:

Čistilna naprava AQUATEC  Čistilna naprava One2clean  Čistilna naprava BIOROCK